Heli Bulgaria достави на клиент два 7-тонни газокара и дизелов мотокар с товароподемност 16 тона

апр. 6, 2022

Heli forklift

Heli Bulgaria достави два 7-тонни газокара с височина на подем 7 метра и дизелов мотокар с товароподемност 16 тона на нов доволен клиент.Сигурние сме, че с тях работата на новите собственици ще бъде още по-успешна и продуктивна.

Защо да изберете подемно-транспротна техника от HELI?

HELI е синоним на надеждност и дълъг експлоатационен живот. Повече от 60 години изгражда репутация на отличен партньор за всеки склад, предприятие, производствена база и т.н. Богатата гама на Heli Bulgaria Ви гарантира, че при нас ще откриете най-точното решение, съобразено изцяло с Вашите индивидуални нужди. Нещо повече, ние предлагаме допълнителна гаранция и пълно сервизно обслужване. С Heli Bulgaria Вие получавате:

• Удължена гаранция на оборудването до 60 месеца или 5000 моточаса;
• Гаранционно и извънгаранционно обслужване с осигуряване на 24 часов мобилен сервиз;
• До 96% наличност на необходимите резервни части и консумативи;
• 11 броя сервизни бази на територията на цялата страна.

HELI е един от 10-те най-големи производители на подемно-транспортна техника в света. Хиляди мотокари HELI се използват точно в този момент, за да транспортират материали както в Европа, така и в Америка.

Ако искате да разберете повече за продуктите, които Heli Bulgaria предлага, можете да се свържете с нас от формата за контакт тук: Форма за контакт

 

Pin It on Pinterest