За производителя

Anhui HELI Group е най-големият Азиатски производител на мотокари, газокари, електрокари, складово оборудване и резервни части за подемно-транспортна техника, предлагащ продукцията си под марката HELI. В световен мащаб компанията е една от най-големите и бързо развиващите се в карния бранш. Успехът и просперитетът на производителя се дължат на половинвековен опит, базиран на Японски технолодии, неотлъчно следване световните тенденции в развитието на каростроенето, както и в стремежа и постоянството на компанията при предлагането на висококачествени изделия.

В машините се влагат компоненти и механизми на водещи производители – NISSAN, KUBOTA, MITSUBISHICUMMINS, ISUZU CАSCADE и CURTIS.

Продуктите на HELI притежават международни сертификати за качество в съответствие с директивите на ЕС: ISO 9001:2008, ISO 14001.

Продуктовата гама на HELI включва подемно-транспортна техника с дизелов, газ/бензинов или електрически двигатели, както и складово оборудване с капацитет от 1 до 46 тона, приложими за всички сфери на икономиката – енергетика, тежка и лека промишленост, строителство, търговия, транспорт, селско стопанство, логистика и др.

Годишно компанията произвежда повече от 130 000 броя машини HELI, като продуктите се изнасят в над 70 държави от целия свят. През последното десетилетие осезаемо се е увеличил пазарния дял на марката в Европа.

Продуктите на HELI предоставят на своите клиенти най-доброто съотношение качество/цена.

Галерия

Pin It on Pinterest