Хели България се представи успешно на Пловдивски панаир 2016

11.10.2016

На 72-ото издание на Международния технически панаир, Хели България, официален представител за България на Heli Forklift Trucks, представи успешно широка гама подемно-транспортна и складова техника.
Деловият форум се проведе от 26 септември до 1 октомври с участието на над 600 компании от 33 държави.

"Международният технически панаир се превръща в демонстрационен център за високи технологии и нови видове бизнес. Инициативата на Международен панаир Пловдив да се фокусира върху тях е похвална, навременна и ще има успех. Така той се адаптира към световните тенденции в икономиката", подчерта Божидар Данев, изпълнителен председател на Българската стопанска камара.

На щанда на Хели България посетителите имаха възможност да разгледат следните модели машини:

Машините от новата Н-серия на производителя Heli Forklift Trucks се наложиха сред клиентите като висококачествени и високоефективни. Новите кари са с повишена производителност и издръжливост дори и при тежки условия на експлоатация, а комбинацията от висококачествени компоненти и модерни производствени технологии ги правят по-надеждни и с дълъг експлоатационен живот.

Като водещ доставчик в България на мотокари и газокари, компанията Хели България винаги се е грижела клиентите да имат осигурен бърз и качествен сервиз. Фирмата осигурява сервизно обслужване на територията на цялата страна и предлага много добри условия за удължена гаранция на машините.