Газокари Heli с товароподемност 3,5 тона за Агроконсулт ЕООД

08.08.2013

Фирма Агроконсулт е създадена преди повече от 17 с основна дейност консултации в сферата на селското-стопанство. Вече 11 години Агроконсулт се специализира в продажбите на силози и бункери за фураж, зърносушилни, зърнопочистваща техника и т.н. Компанията предоставя инженерни решения за сигурно и ефикасно съхранение, управление и обработка на зърнени култури.

През месец юли Агроконсулт ЕООД закупи от Хели България АД два газокара Heli, модел CPQD35/M330, с товароподемност 3,5 тона и височина на повдигане 3 метра. Дилър по сделката е Йонко Йовчев - търговски специалист офис Стара Загора. 

Газокарите ще се използват основно за вътрешно-заводски и вътрешно-стоков транспорт. Постоянно увеличаващите се обеми от работа и двусменият работен режим са наложили избор на надеждна и качествена техника. Японски двигатели, надеждност и здравина на разумна цена, три години гаранция, отлично сервизно обслужване са част от причините компанията да се довери на Хели България. Газокарите, закупени от Агроконсулт, се отличават с допълнителен двоен въздушен филтър за работа в силно запрашена среда, челно стъкло с чистачка, бели гуми, които не оставят следи, вилични удължители.

Сред основните предимства на газокарите, производство на HELI FORKLIFT TRUCKS, са:

  • Висококачествени и надеждни японски двигатели от последно поколение;
  • Трансмисионната система се състои от висококачествени компоненти;
  • Удобен дигитален дисплей, отчитащ основните работни характеристики на машината;
  • Здрав и надежден двигателен и управляем мост;
  • Шумо и топлоизолиран двигателен отсек;
  • Удобно разположени лостове за управление и др.

Снимки на газокарите, доставени в Агроконсулт ЕООД: